Vegetarisch door Patrick Caignau

Vegetarisch - Patrick CaignauSpeel met groente, wees creatief met kruiden en ontdek zo hoe je vlees en vis kan vergeten met de recepten en ideeën uit het boekje Vegetarisch. Het boekje is ingedeeld in hapjes, soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Voor elke menugang vind je wel een recept in ‘Vegetarisch’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven, soms voorzien van een weetje of een foto van het eindresultaat. De gerechten zijn voor zowel de beginnende als wat meer gevorderde kok. In ieder geval zet je met de recepten uit ‘Vegetarisch’ een bijzonder gerecht op tafel zonder dat je vlees of vis mist.

Vegetarisch komt uit de culi-box met maar liefst 10 kookboekjes wat te koop is tijdens het Prijzencircus 2010 van V&D.

Titel: Vegetarisch
Auteur: Patrick Caignau
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106715

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.