Jamie Magazine 9

Jamie Magazine 9Verslind Italië is het thema van deze Jamie Magazine. Een nummer met de beste regionale pastasauzen, de adressen waar je moet hebben gegeten in Venetië en Rome en de klassieke gerechten zoals risotto, minestrone en veel meer. Zo krijg je een voorproefje uit het nieuwste boek van Gennaro Contaldo ‘Easy Italian’ inclusief een aantal recepten. Je leert hoe je verse pasta moet maken. Met de kinderen worden er chocolade-paaseieren versiert en uiteraard een aantal paas-recepten met de lekkerste lente-groenten. Theo Randall, Giorgio Locatelli, Tobie Puttock, Andrew Parkinson, Arthur Potts Dawson en Jamie Oliver zelf presenteren hun favoriete recept.

Verder lees je ook meer over Jamie’s controversiele ‘food’ campagne. Je krijgt ook meer informatie over chianti, kappertjes en in ‘profile’ de Australische kunstenaar John Olsen. Het ingrediënt in dit nummer is de citroen. Jamie Oliver maakt er heerlijke gerechten mee. Als afsluiter vind je in Jamie Magazine een strip van Emma Tissier en deze keer gaat de strip over hoe je pizzadeeg maakt.

Dit en meer lees je in deze Jamie Magazine, die helemaal in het teken staat van culinair Italië. Klik hier om online door een paar pagina’s van dit nummer te bladeren.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.