Culinaire Saisonnier Lente 2010

Culinaire Saisonnier Lente 2010Het lente nummer van de Culinaire Saisonnier is weer verschenen. In dit nummer meer over de Bresse kip, meer over de blauw-wit-rode kip. Er wordt ook een kijkje genomen bij het asperge-restaurant van het jaar 2010 ‘Brienen aan de Maas‘. Chefkok RenĂ© Brienen geeft enkele van zijn asperge-recepten prijs. Ook wordt er teruggekeken op het HorecaEvenTT 2010 en EFFF 2010. Het chefs-portret in deze Culinaire Saisonnier is van Georges Blanc, een interview, een blik in de keuken, zijn geschiedenis en enkele recepten van zijn hand.

Verder wordt er ook een kijkje genomen bij de volgende restaurants De Jonkman in Brugge, waarvan de chef leerling was bij Sergio Herman en Geert van Hecke, La Brigade in Parijs, Vinkeles in Amsterdam, Aube Safran in Le Barroux en Chateau Neercanne in Maastricht. Mooi en informatief zijn de reportages over de oude geuze, de parmigiano reggiano, brouwerij De Koninck en de morteau, de traditie van een Frans worstje.

Dit magazine voor de professionele gastronomie inspireert weer voor heerlijke lente-gerechten en staat vol van interessante culinaire achtergrond reportages en mooie food-foto’s, een magazine waar veel tijd en liefde is ingestoken.

www.saisonnier.net

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Culinaire Saisonnier Lente 2010

Reacties zijn gesloten.