Elle Eten 2/2010

Elle Eten 2-2010Vandaag is groen volgens Elle Eten, 25 voorjaarsrecepten zoals 5 lamsrecepten, recepten met groene asperges, korton echte lente.

Interessant is de special over kaas inclusief een recept om zelf kaas te maken. In de serie ‘beloftes’ gaat Elle Eten langs bij Niven Kunz. Hij wordt geïnterviewd en hij geeft de recepten voor zijn menu prijs.

Verder krijg je een voorproefje uit het boek ‘zoete en hartige heerlijkheden’ van restaurant Gartine. Lees ook de reportage over hoe Tom Kellerman zijn carrière om gooide om in de keuken onder aan de ladder te beginnen, volg de introductie over de stoomoven die Mario Ridder geeft en volg de culi-reis naar Normandië.

Weer een heerlijk voorjaarnummer met veel lekkere, culinaire gerechten in deze Elle Eten.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.