BBQ door Charly Van Den Bosch

BBQ - Charly Van Den BoschSmokey Charly, de club van BBQ-kenners, nemen je mee in de wereld van vleesbereidingen, gegrilde vis en zoete nagerechten op de barbecue in het boekje BBQ. Want zodra het weer een beetje warmer wordt staat in menig achtertuin de barbecue weer te smeulen. Het boekje begint met barbecuetips, alles over barbecuekruiden en vervolgens starten de recepten die zijn ingedeeld in marinades, hapjes, visbrochettes, vleesbrochettes, vlees, aan het spit, vis, groenten op de bbq, salades, warme sauzen, koude sauzen en nagerechten. Kortom genoeg ideeën om eens wat anders op de barbecue te leggen.

BBQ komt uit de culi-box met maar liefst 10 kookboekjes wat te koop is tijdens het Prijzencircus 2010 van V&D.

Titel: BBQ
Auteur: Charly van den Bosch
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106678

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.