Wok door Veronique de Meyer

Wok - Veronique de MeyerEenpansgerechten, makkelijk en snel zijn ze. In het boekje wok staan de beste eenpansgerechten op een rij. Het boekje is ingedeeld in ‘groenten’, ‘vis’, ‘vlees’ en ‘desserten’. De recepten zijn in duidelijke, korte stappen beschreven. Sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en sommige met tips. Met het boekje ‘Wok” leer je gerechten snel en gezond te bereiden, zonder dat er voedingswaarde verloren gaan, zelfs de desserts bereid je straks in de wok. Straks gooi niet zomaar alles in de wok en is het roeren maar, maar maak je een gerecht met enige kennis.

Wok komt uit de culi-box met maar liefst 10 kookboekjes wat te koop is tijdens het Prijzencircus 2010 van V&D.

Titel: Wok
Auteur: Veronique de Meyer
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106753

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.