Feel Good Food door Martine Fallon

Feel Good Food - Martine FallonIn Feel Good Food leer je dat voeding een verschil kan maken voor bijvoorbeeld je concentratie vermogen, een slanker figuur of prima humeur. Martine Fallon werd bewust dat voeding hielp bij een gezond leven en heeft haar bevindingen en recepten in dit boekje beschreven.

Feel Good Food begint met de methode, een handleiding en vervolgens de recepten. De recepten zijn verder onder verdeeld in ‘ontbijt en lichte maaltijd’, ‘groenten’, ‘granen en peulvruchten’ en ‘dierlijke eiwitten’. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk over wat onmisbaar is in de voorraadkast. Bij de recepten wordt veel informatie gegeven. Sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Feel Good Food komt uit de culi-box met maar liefst 10 kookboekjes wat te koop is tijdens het Prijzencircus 2010 van V&D.

Titel: Feel Good Food
Auteur: Martine Fallon
Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789085106746
Winkelprijs: 12,50 (Culibox met 3 boekjes)

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.