Weekendkoken door Loethe Olthuis

Weekendkoken - Loethe OlthuisLekker relaxed koken in het weekend, dat is iets wat erg fijn zou zijn maar vaak genoeg is het een gestress. Maar dat kan nu anders worden met de recepten, tips en weetjes uit het boek Weekendkoken van Loethe Olthuis.

Weekendkoken start met een uitleg over de categorieën en ingrediënten, hoe je een goede voorbereiding maakt in relax, hoe je groente en fruit schoonmaakt, bereidt, wat het eigenlijk is en waar de groente en fruit lekker mee is en een handig overzicht met producten waarmee je iets anders goed kan vervangen. Daarna kan je echt aan de slag gaan met de recepten voor ‘warme dagen’, ‘koude dagen’, ‘op stap’, ‘feest’, ‘met zijn allen’, ‘met de kids’ en ‘gasten & etentjes’. Voor elke gelegenheid in het weekend vind je wel een recept in dit boek.

De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven met een overzicht in welke categorie het behoort, voor hoeveel personen het bedoeld is en hoe lang de voor- en bereidingstijd is. Naast het originele recept geeft Loethe Olthuis handige variatie tips en ook andere handige tips en weetjes. Sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat welke gemaakt is door fotograaf Bert Strootman.

Na Simpelkoken voor doordeweekse dagen is het echt tijd voor lekker relaxed koken in het weekend. Met de recepten uit ‘Weekendkoken’ gaat dat nu ook lukken, heerlijke gerechten zonder stress op tafel! Zoals Loethe zegt; Kook. Eet. Geniet. Maar vooral: relax!

Titel: Weekendkoken
Auteur: Loethe Olthuis
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789089891518
Winkelprijs: 19,95

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.