Lekker Leven 3/2010

Lekker Leven 3-2010Eet paselijk, allemaal paasgerechten in dit nummer van Super de Boer’s Lekker Leven. Zo maakt chef-kok Marco een brunch-de-luxe klaar met gevulde kiwi’s en lente-carpaccio. Hoe maak je de lekkerste high-tea, zoete en hartige hapjes voor bij de thee en allerlei gerechten met een ei, want dat is natuurlijk helemaal pasen. Verder legt chef-kok Marco in stappen uit hoe je een malse beenham maakt. Is er een pagina voor paasknutselen. Kortom weer een aantal ideeën uit het gratis magazine ‘Lekker Leven’ van Super de Boer.

Bekijk hier de kookvideo’s van chef-kok Marco. Klik hier om Lekker Leven online door te bladeren.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.