Lekker Leven 3/2010

Lekker Leven 3-2010Eet paselijk, allemaal paasgerechten in dit nummer van Super de Boer’s Lekker Leven. Zo maakt chef-kok Marco een brunch-de-luxe klaar met gevulde kiwi’s en lente-carpaccio. Hoe maak je de lekkerste high-tea, zoete en hartige hapjes voor bij de thee en allerlei gerechten met een ei, want dat is natuurlijk helemaal pasen. Verder legt chef-kok Marco in stappen uit hoe je een malse beenham maakt. Is er een pagina voor paasknutselen. Kortom weer een aantal idee├źn uit het gratis magazine ‘Lekker Leven’ van Super de Boer.

Bekijk hier de kookvideo’s van chef-kok Marco. Klik hier om Lekker Leven online door te bladeren.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.