Foodies April 2010

Foodies April 2010Lente! en een nieuw jasje voor Foodies. Foodies heeft vanaf dit nummer een andere cover en ook de lay-out is hier en daar veranderd. In dit nummer proef je van het voorjaar met de 72 lenterecepten. De lente proef je met de ingrediënten van het seizoen zoals de meiraapjes, groene asperges en jonge spinazie. Natuurlijk ook aandacht voor Pasen met een nieuwe traditie ‘het paasdiner, met ideeën voor een zondagse brunch en veel recepten met ei.

De klassieker van de maand is de kip met citroen en tijm, in de Foodies kookschool wordt er in stappen uitgelegd hoe je cannelloni met zalmfarce en knapperige spring rolls maakt. Jeroen Vesters rookt een runderlende en geeft zijn tips & tricks prijs en nieuw is het Foodies menu met drie keer een voorgerecht, drie keer een hoofdgerecht en drie keer een nagerecht.

Verder lees je in deze Foodies een interview met Ilja Gort over wijn, eten en Frankrijk. Het is tijd om je eigen groenten en kruiden te kweken, Gert Jan Hageman geeft onder andere tips over de moestuin en je vindt een handige zaaikalender voor verschillende kruiden en groenten in deze Foodies. In wat eet de kok verteld Meindert Heijer van restaurant de Kas wat hij nu thuis eet en over zijn passie koken uiteraard. In het smaakpanel wordt mozzarella geproeft en Julien Roux verteld in zijn column over pannenkoeken, inclusief recept. Lees ook meer over het kookboek Serendip van Peter Kuruvita en probeer alvast enkele recepten uit dit boek.

Kortom er valt weer genoeg te lezen in deze vernieuwde Foodies! Klik hier voor een voorproefje van het april nummer van Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.