delicious. April 2010

delicious. April 2010’t Voorjaar = verrukkelijk roept de cover van delicious. onze deze keer toe. Zo stort Eke MariĆ«n zich weer op de Hollandse pot en maakt onder andere een lente salade, vinologe Ellen Dekkers is op zoek naar lente-bubbels. Verder natuurlijk ook veel paasrecepten. Jamie Oliver maakt een paaslunch, Bill Granger een paasbrunch en in familietijd echte genietgerechten voor het paasweekend. Woensdag is geen gehaktdag meer, er kan namelijk zoveel meer met gehakt dan alleen de oude vertrouwde gehaktbal.

Daarnaast kan je alvast een voorproefje nemen uit het nieuwe boek van Ching-He Huang, authentiek Chinees met een westerse knipoog. Mister Kitchen doorgrondt het geheim van lekker brood, Janneke Philippi maakt desserts met rabarber. De culigids bekijkt in dit nummer de lekkerste adressen van Dordrecht, wat heb je nodig om brood te bakken, in shopping staan de producten op een rij. Nieuw vanaf dit nummer is de rubriek ‘wereldplek’. Waar moet je als foodie echt geweest zijn? Deze keer is Het Pomphuis in Antwerpen aan de beurt.

delicious. heeft weer een boordevol nummer, vol lente, pasen, heerlijke recepten en ander lekker leesvoer. Klik hier voor een voorproefje van het april-nummer.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)