A Table door Jane Webster

A table jane websterJane Webster verteld in het boek ‘A Table, de culinaire joie de vivre van Normandië’ hoe haar droom om zich vanuit Australië te vestigen in Frankrijk en daar een kookschool te starten uitkwam. In Normandië betrekt Jane met haar man en vier kinderen een oud chateau, welke in volle glorie hersteld wordt. Voor haar kookschool gaat ze op zoek naar verse producten op de lokale markten en met adviezen van de traiteurs en chefs uit de streek laat Jane de smaken van Normandië tot leven komen aan tafel.

A Table is een bundeling van herinnering over hun intrek in het chateau, het Franse leven, de kookschool en hoe het allemaal afloopt. Het boek is ingedeeld in ‘le début’, ‘l’arrivée’, ‘lenterecepten’, ‘sous ;e tilleul’, ‘zomerrecepten’, ‘la vie française’, ‘herfstrecepten’, à table’, ‘winterrecepten’ en ‘enfin’. Het boek heeft veel foto’s van de streek, het chateau, producten en gerechten. De recepten zijn duidelijk geschreven en voor zowel de beginnende als geoefende kok te maken. Door de illustraties is A Table een kleurrijk, vrolijk boek geworden. Het boek wordt afgesloten met de favoriete adressen van Jane Webster, handig om tijdens de vakantie in Frankrijk eens te bezoeken.

Titel: A Table
Auteur: Jane Webster
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789043912280
Winkelprijs: 39,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.