BBC GoodFood April 2010

BBC GoodFood April 2010Paas en lente recepten deze maand in BBC GoodFood. Paasrecepten om relaxt in het weekend de heerlijkste taarten op tafel te toveren, vegetarische menu’s voor 6 en ook geroosterd vlees voor de familielunch.

Nieuw in dit nummer is de serie ‘we love to cook’, een rubriek met speciale recepten voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Deze maand zijn eieren aan de beurt, voor de leeftijden 3 tot 6, 5 tot 9 en 8 tot 14 zijn verschillende recepten gemaakt, maar eerst lees je natuurlijk de informatie.

Verder laat Ching-He Huang zien wat je in je keukenkastje moet hebben staan om zelf Chinese gerechten thuis te bereiden, Barney Desmazery herontdekt de bloemkool en Celia Brooks Brown maakt vegetarische gerechten voor ‘the modern vegetarian’. Daarnaast bakt James Martin hot cross buns voor de paasdagen en maakt Sophie Dahl de brunch klaar, kortom heerlijke paasdagen dus.

Dit en veel meer lees je in dit paas- en lente-nummer van BBC GoodFood.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.