Olive April 2010

Olive April 2010Stijlvol, probleemloos en onderhouden is ook dit nummer van Olive magazine weer met op de cover een chocoladetaart waarvan we in dit nummer een waterdicht recept krijgen, zodat iedereen deze taart thuis kan maken.

Matt Tebbutt maakt seizoensgerechten met de beste ingrediënten van de maand april, Maria Elia bereidt een Grieks menu voor voor een luie zondag met vrienden en maakt John Torode zijn versie van ‘eggs benedict’. Natuurlijk ook in dit nummer ‘een maand vol recepten’, 30 ideeën voor de maand april, 10 manieren met … en eet als een plaatselijke bewoner.

Verder onthult Olive 21 geheimen om een excellent kok te worden, krijg je een voorproefje uit het kookboek ‘Canteen: Great Britisch Food’ en een gids voor budget en prijzige culinaire plekken in de Provence.

Dit en meer lees je in deze Olive Magazine. Klik hier voor een voorproefje van deze Olive!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.