Ik op tv? Echt niet!

Deze week kreeg ik de vraag of ik kandidaat wilde zijn voor het tv-programma Wie is de chef? het zou namelijk volgens de collega’s van mijn vriend echt iets voor Brutsellog zijn. Er was kennelijk wat minder aanmeldingen en nu zocht het programma via het werk van mijn vriend met spoed een vrouwelijke hobbykok.

Volgende week zouden de opnames op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag beginnen en ben je van 14:30 tot 21:00 in de weer. Op de dag dat je zelf moet koken staat de cameraploeg al om 10.00 voor de deur. Een paar dagen later wordt de finale opgenomen.

Eigenlijk zou het wel supergaaf zijn om je kookkunsten te laten zien op tv, maar ja het zelfvertrouwen dat ik een supermaaltijd in elkaar kan draaien heb ik niet, daarvoor kan ik echt niet goed genoeg koken vind ik zelf. Maar ook een cameraploeg in mijn ienie mini keukentje, waar ik zelf met een opstapje achter het aanrecht sta (tja ben nu eenmaal klein en de keuken is ooit er in gezet voor een lang persoon), dat past gewoon allemaal niet. En dan mensen die op je vingers kijken nou nee, dat is echt niet mijn ding. Daarnaast ben je gewoon 5 dagen aan de slag, en daarvoor moet je ook maar even vrije tijd voor maken.

Dus helaas nog geen tv-carrière voor mij en Brutsellog. Maar wie weet ooit, als ik een nieuwe keuken heb een of andere super kookopleiding heb gevolgd en gewoon de ster in de keuken ben. Dat zal dus nog wel jaren gaan duren.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.