Allerhande 03/2010

Allerhande 3-2010Lekker weer lente in deze Allerhande, voorjaarsgroen salades, koken met verse kruiden en recepten voor de paas high-tea.

Deze maand staat als seizoensingrediënt sperziebonen of eigenlijk haricots vérs en wordt er met de leverancier gesproken. Nu de paasdagen naderen, zie je ook steeds meer recepten met eieren, Allerhande heeft vijf ontbijtrecepten met ei op een rij gezet. In de rubriek bijzonder culinair staat deze keer de ‘new nordic cuisine’ centraal. De bekende moeder is Aukje van Ginneken, het favoriete gerecht van haar gezin is de lentestamppot. In de kinderkeuken worden er voor en door de kids lekkere paaskoekjes gebakken.

Dit en meer lees je in deze Allerhande!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.