Tapas in 30 Minuten door Dominique Wynter

Tapas in 30 Minuten - Dominique WynterEr zijn al meer boeken verschenen in de reeks ‘in 30 minuten’ zoals ‘koken in 30 minuten‘, ‘Vegetarisch koken in 30 minuten‘ en ‘Zuiders koken in 30 minuten‘. Nu is er ook Tapas, en andere heerlijke hapjes, in 30 minuten verschenen, geschreven door Dominique Wynter.

In Tapas in 30 minuten vind je allerlei hippe hapjes, zoals hapjes op een stokje, hapjes in een glas, hapjes in een lepel, hapjes op een toastje en noem maar op. Kortom met de maar liefst 90 recepten uit dit boek maak je een compleet menu met soep, hartige en zoete hapjes voor zowel de vegetariër als de vlees- en visliefhebber.

Tapas in 30 minuten is ingedeeld in de hoofdstukken ‘om te drinken’, ‘met de vingers’, ‘op een toastje’, ‘op een stokje’, ‘op een lepel’, ‘in een glaasje’, ‘op een bordje’ en ‘voor zoetebekjes’. Recepten zoals een roomsoepje met paprika, amandelen en basilicum, spiesjes met kip, appel en chilisaus, visceviche en vanillepudding met kruimelkoekjes, recepten die makkelijk klaar te maken zijn met ingrediënten die algemeen verkrijgbaar zijn. Alle recepten zijn puntsgewijs geschreven in korte zinnen, hierdoor is het makkelijk het recept te volgen. Niet elk recept is voorzien van een foto van het eindrecept. Door het gebruik van verschillende kleuren in de tekst van de recepten is het een vrolijk boek geworden.

Tapas in 30 minuten is een leuk en vrolijk boek met allerlei inspirerende recepten om heerlijke hapjes in een handomdraai op tafel te toveren.

Na haar opleiding communicatie- en bedrijfswetenschappen werkte Dominique Wynter een aantal jaren als culinair journaliste. Ze specialiseerde zich in marketingcommunicatie voor de voedselindustrie. Dominique werkt mee aan diverse culinaire publicaties voor tijdschriften, uitgeverijen en bedrijven. Haar passie is haar werk.

Titel: Tapas in 30 Minuten
Auteur: Dominique Wynter
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789002235849
Winkelprijs: 9,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.