Kleinste Soepfabriek Tomatensoep a la Johannes van Dam

Heerlijk als je graag supermarkten bezoekt, zo kwam ik deze tomatensoep á la Johannes van Dam van de Kleinste Soepfabriek tegen in de Jumbo in Dokkum. Ik was het al vaker tegen gekomen in de culinaire magazines, maar had het nog nooit geproefd. Het was een super soepje.

De soep is vegetarisch, veganistisch en biologisch. De receptuur van deze tomatensoep is bedacht door Johannes van Dam. Het is een soep van zacht gestoofde uien, met passata di pommodoro, wat zeezout en lavaswortel. Het enige wat je hoeft te doen is opwarmen met een half potje water, anders is het te dik. Zonder de toevoeging van water is het ook te gebruiken als tomatensaus. Wist je trouwens dart de politieke partij SP deze soep heeft gebruikt in hun campagne?

Een super soepje, wat zeker het proberen waard is!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.