The Delicious Miss Dahl

The Delicious Miss DahlVanaf 23 maart start op BBC 2 de zesdelige serie ‘The Delicious Miss Dahl’. In deze serie kookt schrijfster en voormalig model Sophie Dahl haar recepten en mijmert over haar eigen ‘food’ herinneringen.

In de eerste aflevering laat Sophie het plezier van koken zien op een ‘ego├»stisch’ dagje voor jezelf, de tweede aflevering is een romantische aflevering en de derde aflevering zal nostalgisch worden. Een heerlijk ‘meisjes’ kookprogramma, dat wordt op de dinsdagavond weer een lekker avondje kook-tv kijken.

The Delicious Miss Dahl is te zien vanaf dinsdag 23 maart om 21:30 op BBC 2.

Bekijk hieronder een fragment uit The Delicious Miss Dahl:

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.