Boodschappen Maart 2010

Boodschappen Maart 2010De Boodschappen van deze maand staat alweer een beetje in het teken van de lente met een menu vol frisse lentebodes. Een menu met kippenbouillon met lente groenten, biefstuk met balsamicojus en groene groenteschotel en een chocolade-noten–merengue met mango en advocaat.

Verder in kookkunst vertelt Cobie den Hollander over energiegevende groenten, fruit en kruiden, wordt er voor de zesjarige Sim een luchtige omelet gemaakt en natuurlijk kan er ook weer lekker en voordelig gekookt worden met de recepten uit de rubriek budgetkoken. Daarnaast naderen ook de paasdagen snel, daar hoort natuurlijk een eitje bij, Boodschappen zet drie lekkere recepten met ei op een rij. Bij pasen zet je ook wat speciaals op tafel en wellicht gaat dat lukken met de gevuld vlees-recepten zoals het gevulde varkenshaasje met abrikozen en pistachenoten.

Kortom weer genoeg inspiratie op te doen in deze Boodschappen. Klik hier om te zien waar je Het Boodschappen magazine gratis kan afhalen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)