Het Hummingbird Bakboek door Tarek Malouf

Het Hummingbird Bakboek - Tarek MaloufMisschien heb je al eens een cupcake of een andere zoetigheid op van The Hummingbird Bakery, tenminste als je ooit in London bent geweest, want de Hummingbird Bakery heeft 3 vestigingen en deze zijn allemaal in London. Maar niet getreurd, de cupcakes, taarten, koekjes en noem maar op kan je nu zelf thuis maken met Het Hummingbird bakboek. Een boek waarbij het water je al in de mond loopt bij het zien van de zoetigheden op de foto.

Het boek start met een welkom van The Hummingbird Bakery, een korte geschiedenis en veel foto’s van de bakkerij zelf. Daarna is het boek ingedeeld in ‘cupcakes’, ‘taarten en cakes’, ‘vlaaien’, ‘brownies en repen’, ‘muffins’ en ‘koekjes’. Van elk recept is er een foto van het eindresultaat. De recepten zijn voor iedereen te doen, duidelijk beschreven en met ingredi├źnten die makkelijk verkrijgbaar zijn.

Het Hummingbird bakboek is een boek voor iedereen die van bakken houdt of voor degene die fan zijn van het assortiment van The Hummingbird Bakery en thuis de smaken zelf thuis wil proberen te evenaren.

Titel: Het Hummingbird Bakboek
Auteur: Tarek Malouf
Uitgever: Veltman
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789048301911
Winkelprijs: 12,50

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.