Twinings Smaakjesthee

Twinings Smaakjesthee Apple, Cinnamon & Raisins en Orange Cinnamon theeDe Twinings Apple, Cinnamon & Raisins en Orange Cinnamon thee, oftewel Twinings appel, kaneel & rozijnen en sinaasappel & kaneel thee, kwam ik tegen in het Engelse winkeltje Hartley’s in Arnhem.

Eens in de zoveel tijd mag ik mezelf ermee verwennen, de theeën van Twinings zijn namelijk niet bepaald goedkoop. Per pakje van 25 zakjes voor éénpersoons kopjes betaal je 3,10, maar dan heb je volgens de verpakking een thee die Twinings heeft gemaakt voor jouw genot met een uniek geschapen evenwicht tussen thee en verrukkelijke aanvullende smaken.

In Frankrijk is er nog een andere heerlijke smaak die hier niet gekocht kan worden, pomme tarte tartin, oftewel appel met karamel smaak. Als ik daar weer eens in de buurt ben sla ik dat ook maar weer snel in. Kortom heerlijke thee van Twinings met een sublieme smaak.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.