Nespresso

NespressoSindskort zijn we toegetreden tot de club van Nespresso drinkers, tenminste ik heb de Nespresso club pas, aangezien ik het dichtste bij een Nespresso Boutique werk en mijn vriend drinkt de Nespresso, want helaas lust ik geen koffie ook niet één van de verschillende smaken van Nespresso. Mijn vriend daarentegen heeft met de proefcupjes een ware smaaktest gehouden. Bij de aanschaf van een Nespresso machine krijg je namelijk een proefpakket waarmee je de smaken kan uitproberen. Heb je jouw smaken gevonden dan kan je langs de Nespresso Boutique of bestel je online de cupjes. Als welkomstgeschenk kan je een proefdoos bestellen met 250 cups van de smaken, degene die het meest verkopen natuurlijk meer dan de minder populaire smaken, erbij zit er een presentatiekist gevuld met cupjes. Er zijn 16 verschillende smaken, espresso’s met verschillende kracht, verschillende branding en andere koffieboon soort. Daarbij zijn er een aantal ‘Lungo’s’ dus voor een groter kopje, een aantal ‘Pure Origine’ speciaal geselecteerde koffiebonen en een aantal decaffeinato’s. Verder zijn er regelmatig andere smaken zoals de Nespresso met peperkoek, abrikoos of kastanjecrème smaak. Kortom voor iedereen wat wils al blijft de Nespresso koffie wel exclusief, een apparaat kan je bijna overal kopen alleen de koffie’s kan je alleen krijgen bij de Nespresso Boutiques of online per creditcard, daarnaast is het niet echt goedkoop, maar voor een echt goede espresso wil je misschien ook wel betalen. De Nespresso boutique’s zijn in bijna alle Bijenkorf filialen en er is een boutique in de PC Hooftstraat in Amsterdam. De espresso’s worden er gepresenteerd als ware juwelen, er is een espressobar en je hoort er eigenlijk te wapperen met je Nespresso clubkaart. Nespresso is een lifestyle, gezien de rijen in de boutiques

Bekijk hieronder de Nespresso reclame met George Clooney

(123 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.