De Toetjesclub door Karin Luiten

De toetjesclub karin luiten sam lomanZodra mijn ‘halfdochter’ van 13 hier is ben ik dit boekje wel kwijt, want er staan recepten voor de meest lekkere toetjes van Karin in en de illustraties in dit boek zijn gemaakt door Sam Loman, die al voor veel meer meidenboeken illustraties heeft getekend. Gelukkig heb ik eerst even zelf de tijd om het boekje van voor naar achter en weer terug door te lezen.

De Toetjesclub is een boek vol troost- feest- en andere fantastische desserts. De toetjesclub is ingedeeld in ‘snel & makkelijk’, ‘stijlvol & romantisch’, ‘gezond & slank’, ‘ouderwets & gezellig’, ‘troost & verwen’ en ‘feesten & partijen’. Elk hoofdstuk heeft vijf makkelijke recepten voor overheerlijke toetjes. Bij elk recept wordt kort verteld wat het eigenlijk is of wordt er verteld dat het gewoon heerlijk ruikt als je er mee bezig bent, voor hoeveel personen het recept is bedoeld, hoe lang je er mee bezig bent en hoe lang je eventueel moet wachten. De recepten zijn lekker kort dus makkelijk te volgen. Daarnaast wordt er verteld hoe je het toetje moet serveren en worden er handige tips vermeld bij de recepten die je misschien wel nodig hebt.

Dus ben je uitgekeken op de toetjes uit de supermarkt? Maak gewoon zelf je eigen toetje! Met de recepten uit ‘De Toetjesclub’ maak je het in handomdraai, zowel de klassieke als moderne toetjes!

Titel: De Toetjescub
Auteur: Karin Luiten
Illustraties: Sam Loman
Uitgever: Fontaine & Noƫ
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789460540349
Winkelprijs: 9,95

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.