Westminster Smaakjesthee

Westminster SmaakjestheeDe meloenthee van Westminster is bij mij populair, het ruikt echt naar meloen en smaakt er ook echt naar. De meloenthee zit samen in met mango en sinaasappelsmaak in een doosje met 20 zakjes voor een éénpersoons kopje thee. Westminster thee kan je kopen bij de Aldi en kost per doosje 99 cent. Aldi heeft trouwens nog meer smaken Westminster thee, misschien toch eens bij een Aldi in Duitsland of België kijken voor andere smaken, wellicht hebben ze daar weer andere smaakjes zoals de pakjes die op de foto staan.

(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.