Herrie in je Huiskamer

Herrie in je Huiskamer herman den blijkerBinnenkort kan Herman den Blijker in jouw woonkamer staan. Als je kandidaat bent van het programma ‘Herrie in je Huiskamer‘ tenminste. Hij daagt in één stad twee stellen uit die beiden zeggen dat zij heel goed kunnen koken. Deze stellen moeten in hun eigen huiskamer een huiskamerrestaurant openen en koken voor tientallen onbekende gasten. Zij moeten hun gast tevreden houden ondanks de stress, werkdruk en mislukkingen. Kunnen de foodies Herman en hun gasten verrassen, hebben ze op tijd de voorbereidingen af? Kunnen zij het menu afstemmen op hun interieur? Kortom binnenkort gaan er verschillende huiskamerrestaurants open. Nog steeds strijd, nog steeds lekker koken en weer Herman den Blijker binnenkort, dinsdagavond 6 april bij RTL 4 om 21:30. Bekijk alvast de promo of bekijk de afleveringen op RTLgemist.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Herrie in je Huiskamer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.