Heerlijkheid Zomer 2009

Heerlijkheid Zomer 2009In het tijdschriftenpakket zat deze keer een oud nummer van Heerlijkheid. Dit magazine kende ik nog niet, maar is zeker een ‘kookmagazine’, maar dan gericht op het landelijke leven.

In dit nummer portretten van zes unieke producenten van biologisch voedsel, volgt Heerlijkheid een kookles voor schrijvers bij ‘De Laurier’, wordt er een Magimix smoothie wedstrijd gehouden, wordt er gekeken naar het lekkers op het landgoed en lees je over culinaire hoogstandjes in een hete luchtballon.

Verder lees je in ‘Heerlijkheid’ over de farmshops in Engeland, de logica van biologische wijnen in de Bordeaux, wordt er gesproken met landgoedbewoners en is Heerlijkheid in gesprek met Herman van Veen.

En dit is lang niet alles, Heerlijkheid is een dik magazine wat zes keer per jaar verschijnt gericht op het buiten leven, het landgoed en biologisch eten.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)