Foodies Maart 2010

Foodies Maart 2010Foodies heeft zin in de lente en heeft maar liefst 71 recepten in dit nummer waar je blij van wordt! Zo krijg je een aantal frisse recepten uit de vroege voorjaarskeuken om je lichaam uit de winterslaap te krijgen en krijg je mooie recepten voor een aantal driegangenmenu’s.

Daarnaast recepten van een culinaire familie met pit: look, aandacht voor de verschillende specerijen en bak zoals de amerikanen. Haal de authentieke Spaanse keuken in huis met de recepten uit het kookboek van John Pizarro, waaruit Foodies een voorproefje kan geven. In de kookschool wordt een spaghetti frittata met tomaten en een vanillepudding met aardbeiensaus gemaakt en John Vesters leert je crepes suzettes maken. De klassieker van de maand is de ‘garnalen cocktail’.

Lees het interview met Marco Argante over zijn passie als topkok en het interview met Térèse Boer in wat drinkt de sommelier? In de Foodies smaaktest wordt deze keer spaghetti getest, wat is het lekkerst?

Een nummer van Foodies om alvast weer in de stemming voor de lente te komen!

www.foodiesmagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.