delicious. Maart 2010

delicious. Maart 2010Elke dag lekker roept de voorkant van delicious. toe en dat gaat zeker lukken met de tulband die de cover siert. Maar ook de andere recepten in deze delicious. zijn lekker voor elke dag.

Zo maakt Jamie Oliver zijn voorraadkast leeg en kookt er verrassende gerechten mee, Leanne Kitchen maakt gerechten uit haar kookboek ‘van de melkboer’ en Bill Granger maakt snelle gerechten met noodles en pasta. Gastchef in deze delicious is David Thompson, hij wil de authentieke smaken van Thailand over de wereld verspreiden. Bekijk ook de vijf schoonheden die Abigail Donnelly maakt met verschillende soorten bloem en meel.

Naast alle recepten in delicious. gaat Merijn Tol weer op pad voor de ‘culi-gids’ en deze keer bekijkt ze de lekkerste adressen van Luik, maakt Ellen Dekkers een wijnreis langs de moezel en worden de beste pannen, volgens de professionals op een rij gezet.

Wil je alvast een voorproefje? Klik hier om een paar pagina’s van het maart-nummer van delicious. te bekijken.

Bekijk hieronder een video van Eke Mari├źn met de making of van de rubriek de Hollandse Pot in dit nummer.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.