Mijn Little Italy door Laura Zavan

Mijn Little ItalyMijn Little Italy is een zoekresultaat van de gedreven schrijfster Laura Zavan naar de essentie van de Italiaanse keuken. Mijn Little Italy staat dan ook boordevol met zo’n beetje de meest denkbare Italiaanse ingrediënten en met deze ingrediënten wordt uiteraard ook gekookt.

Het boek is ingedeeld in ‘antipasti’, ‘smaakmakers’, ‘pizza & co’, ‘formaggi’, ‘vleeswaren’, ‘pasta’, ‘lasagne’, ‘ravioli’, ‘pasta secca’, ‘gnocchi’, ‘risotto’, ‘trattoria’, ‘de kust’, ‘groenten’ en ‘dolci’, kortom elk onderwerp wat ook maar enigszins een connectie heeft met de Italiaanse keuken komt aan bod in ‘Mijn Little Italy’. In het boek wordt uitgebreid ingegaan op wat de producten precies zijn, en hoe je het kan verwerken. Daarnaast geeft Laura Zavan in de bijlage van het boek verschillende menu-ideeën met recepten uit het boek. Zo heb je al gelijk een compleet menu voor een Italiaanse kerst, voorjaarsmenu of een idee voor een compleet Italiaans koud buffet.

De recepten in het boek zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Daarnaast geeft Laura Zavan bij verschillende recepten suggesties hoe het ook anders kan, of wat je erbij kan serveren bijvoorbeeld. Naast een echt kookboek is ‘Mijn Little Italy’ een mooi fotoboek, je kan uren bladeren in het boek en zo genieten van de ‘foodfotografie’ van Gregoire Kalt.

Mijn Little Italy is nu verschenen als mid-price editie, je kan nu het kookboek aanschaffen voor een echt leuke prijs! Je hebt met ‘Mijn Little Italy’ een kookboek in handen waarmee je je eigen zoektocht kan starten naar de producten uit de Italiaanse keuken.

Titel: Mijn Little Italy
Auteur: Laura Zavan
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789089891860
Winkelprijs: 17,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)