Brutsellog in de toekomst?

Soms zou je zoveel willen met je hobby, maar net die ene stap nemen om van je hobby je werk te maken is groot. Chapeau dan ook voor Koken met Karin en Eediete dat zij die stap hebben genomen en van hun hobby hun werk hebben gemaakt en nog succesvol ook.

Voor mij is Brutsellog nog steeds een uit de hand gelopen hobby, wat gewoon superleuk is om te doen. Maar toch wil ik Brutsellog best verder uitbouwen, er zijn nog best wel mogelijkheden denk ik. Wie weet komt er ooit een YouTube channel met Brutsellog filmpjes met “hoe maak je …” in 2 minuten net zoals veel make-up bloggers doen, maar ook met technische mogelijkheden zou Brutsellog ook beter (en wellicht ook sneller) worden en met de verschillende onderdelen een beter geheel vormen en natuurlijk mag een iPhone app eigenlijk niet ontbreken.

Maar om met Brutsellog de stap te maken om kookworkshops te geven, een huiskamer-restaurant te beginnen of zelfs kookboeken vertalen is een stap te ver, misschien ooit als ik het aan durf de zekerheid te verruilen voor een freelance bestaan. Maar dan moet ik eerst nog zoveel erbij leren, dat kost tijd en daar heb je soms zo weinig van. Ach dan blijf ik maar dromen over een Brutsellog-kookboek met zo’n super concept dat het gegarandeerd een succes wordt, alleen zal tegen die tijd wellicht het kookboek zoals het nu is verdwenen zijn, maar ook dat kan perspectieven betekenen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)