Martha Stewart Holiday Sweets

Martha Stewart Holiday SweetsMartha Stewart is zo’n beetje de koningin van de huisvrouwen, en dat is niet sarcastisch bedoeld, maar in Amerika is zij wel een grootheid met haar tips op gebied van huishouden en ook wel op eetgebied en ze heeft natuurlijk tig magazines. Een er van is Holiday Sweets. Een magazine vol lekkernijen voor het feestseizoen.

Koekjes, snoepjes, taarten, cakes en veel meer recepten kan je lezen in dit magazine. Martha Steward heeft maar liefst 100 recepten gevonden om feest te vieren van ‘Thanksgiving’ tot nieuwjaarsdag. Veel recepten zijn dan ook in kerstsfeer, maar voor je het weet is het alweer kerst. Enige nadeel van het magazine is dat de maateenheid Amerikaans is, dit moet je zelf via een tabel omrekenen naar het metrieke stelsel. Maar als dat het enige is, in ieder geval een heerlijk smul-magazine!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.