Eet je mooi! door Francis van Arkel

Eet je mooi met beautyfood! Francis van ArkelKlopt het dat eten een grote invloed heeft op je huid en haar? Natuurlijk, al vele onderzoeken hebben aangetoond dat onder andere vet eten niet goed zijn. Maar wat moet je wel eten om je huid en haar mooi en gezond te houden? In het boek ‘Eet je mooi’ van Francis van Arkel worden de meeste ‘beautyfoods’ op een rijtje gezet.

Het boek start met een duidelijke uitleg over wat beautyfood eigenlijk is. Waar zijn vitamines en mineralen goed voor en wat zijn antioxidanten, omega3-vetzuren en ccollageen eigenlijk? Vervolgens krijg je tips over wat je het beste kan eten om een gaaf gezicht te krijgen, wat je moet doen voor glanzend haar, sterje nagels, witte tanden en stralende ogen, wat kan je doen voor een mooi en gezond lichaam, hoe eet je je energiek, en hoe kan je jezelf mooi smeren. De antibeauty-foods worden ook genoemd, dus pas op dat je hier niet te veel van eet.

Naast alle tips en weetjes over beautyfood staan er ook een aantal lekkere recepten in waarvan je de ingrediƫnten zo bij de supermarkt kan kopen. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Trouwens het zijn niet alleen recepten om lekker te eten, er zijn ook genoeg recepten in het boek te lezen waarmee je je eigen smeersels kan brouwen.

Wil je eindelijk eens een gave huid, of je energieker voelen? Wellicht helpen de tips uit dit boek je doel te bereiken.

Titel: Eet je mooi!
Auteur: Francis van Arkel
Uitgever: Imagebooks
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 978905946469
Winkelprijs: 9,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)