Olive Maart 2010

Olive Maart 2010Vleesvrij of juist niet? Dat is een belangrijk thema in deze Olive met onder andere 10 maaltijden die de veggies en vleeseters kunnen delen en de 20 vleesvrije en vlees- restaurants van Groot Brittanniƫ.

Een echte vleeseter of toch een herboren vegetariƫr? Olive zet alles op een rij om je het beste van beide werelden te laten zien. Verder laat Matt Tebbutt zien wat je met de seizoensproducten van de maand maart allemaal kan maken, helemaal lekker zijn de 3 manieren met chocolade, Simon Hopkinson maakt een vegetarische lunch en John Torode laat zien hoe je de perfecte steak maakt.

Daarnaast leer je in deze Olive Vietnamees koken zoals het daar echt gegeten wordt, worden de lekkerste plekjes van het Belgische Brugge getoond, zowel voor budget prijzen als voor de extravagante prijzen. Als laatste item kan je een wijnquiz doen, weet jij alles over wijn?

Dit is nog lang niet alles wat je in dit nummer van Olive kan lezen. Klik hier voor een voorproefje van deze Olive!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)