Pizza doe het zelf Pakket door Michiel Postma

Pizza doe-het-zelf PakketDe lekkerste pizza maak je natuurlijk zelf, en dat gaat nu helemaal lukken met het Pizza doe-het-zelf pakket. In een klein pizzadoosjes zit het Pizza doe-het-zelf boek met een handige pizzasnijder.

Schrijver Michiel Postma start het boek met het recept voor de perfecte pizzabodem en vervolgens volgt uiteraard het recept voor de pizzasaus. Daarna wordt het pizza’s maken, maar liefst 19 verschillende pizza’s zijn verwerkt tot duidelijke receptuur in dit boek.

Elk recept in dit boek is voorzien van een inleiding van de schrijver. In deze inleiding wordt een korte anekdote of geschiedenis over de pizza verteld. Van alle pizza’s in het boek is er een foto van het eindresultaat. De recepten in het ‘Pizza doe-het-zelf’ boek kunnen door iedereen gemaakt worden.

Wellicht zit je straks ook thuis te genieten van een zelfgemaakte pizza uit eigen keuken. Met de recepten uit het ‘Pizza doe-het-zelf boek’ gaat dat zeker lukken!

Titel: Pizza doe-het-zelf Pakket
Auteur: Michiel Postma
Uitgever: Imagebooks
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789059649965
Winkelprijs: 9,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij NNBH!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.