MasterChef serie 6

Masterchef serie 6Vanaf vanavond 21:30 is MasterChef weer terug op BBC One. John Torode en Gregg Walace gaan weer op zoek naar het kooktalent van Groot Brittannië.

De eerste deelnemers moeten onder hoge druk 3 testen doorstaan om te bewijzen dat ze de passie, de techniek en de creativiteit hebben om door te gaan naar de kwart-finales.

In de eerste ronde wordt er door 6 deelnemers al gelijk gekookt in de profesionele keukens van Italiaans restaurant Dolada, wordt er klassiek gekookt bij Rotunda en moeten ze de technieken kennen van Spaanse tapas in Iberica.

In de tweede aflevering gaan 6 andere deelnemers uitdagingen aan in Indiaas restaurant Zeen. Na deze test gaan ze met de kwartfinalisten uit aflevering 1 de uitdaging aan om door te breken naar de halve finale. Daar moeten ze 3 moeilijke testen doen met uiteraard het maken van een driegangen menu wat de jury zal overbluffen. Maar voor ze zover zijn moeten de deelnemers eerst de jury overtuigen van hun talent, hun passie en vastberadenheid om hun leven aan te passen naar een leven als Foodie. Alleen de besten gaan door naar de halve finale.

In aflevering 3 en 4 worden opnieuw 12 deelnemers getest op hun kennis, gedrevenheid en passie voor eten en ook daar kunnen alleen de besten door naar de halve finale.

Let op, MasterChef wordt niet op een vast tijdstip en niet dagelijks uitgezonden. Hier een overzicht van de uitzenddata van de eerste 4 afleveringen:
Aflevering 1 – Donderdag 18 februari 21:30
Aflevering 2 – Vrijdag 19 februari 22:00
Aflevering 3 – Woensdag 24 februari 21:00
Aflevering 4 – Donderdag 25 februari 21:00

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.