CuisinArt Gridler

CuisinArt GridlerAl een tijdje heb ik er om heen zitten draaien, maar nu heb ik hem dan eindelijk gekocht: Een Cuisinart Gridler. Onze plaatselijke kookwinkel gaat verhuizen en veranderd tegelijkertijd van formule van Hoyng wordt het nu Cook & Co. Daarom worden er veel artikelen met een leuke korting verkocht en deze Cuisinart Gridler of health grill werd nu met 40% korting verkocht.

Na een tosti-apparaat die echt alleen bedoeld was voor tosti’s en een grill, tosti en wafel-ijzer waarvan de hendel afbrak omdat de tosti’s ietwat te dik waren gebouwd is dit echt een verademing. Je tosti gewoon zo dik bouwen als je zelf wilt en niet pers├ę gebonden zijn aan casinobrood omdat anders het allemaal niet past.

Maar je kan zoveel meer met een Cuisinart Gridler echt onvoorstelbaar. Vlees bakken is een eitje hebben we inmiddels ontdekt en ook panini’s zijn geen probleem. Daarnaast kan je hem helemaal openklappen zodat het een tafelbarbecue wordt of een grote bakplaten. Helemaal leuk is dat we er ook via de Kijkshop Cuisinart wafelplaten bij hebben gekocht, dat was bijna wel een vereiste voor Michel en zijn dochter. Kortom dit weekend staan die 2 wafels te bakken ermee. Ik offer me wel op om ze op te eten, wat echt niet erg is.

In ieder geval is dit echt geen miskoop geweest en hopelijk hebben we nog wat jaartjes plezier van de Cuisinart. Wil je trouwens een test lezen van een aantal ‘health grills’ door Pierre Wind? Klik hier en er wordt een pdf-document geopend.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.