La Cucina Italiana Februari 2010

La Cucina Italiana Februari 2010Het zoete leven, oftewel ‘la dolce vita’ in 83 recepten in deze La Cucina Italiana.

Naast het snelle, lichte en voordelige menu worden er in dit nummer harde broodjes ‘pane tipo pasta dura gebakken en komt in de rubriek kookschool het onderwerp ‘pootjes’ aan bod. Leuk om te maken zijn de Italiaanse gefrituurde carnavalsnacks zoals liefdesknopen, gefrituurde kastanjesoesjes en appelringen. In dit nummer lees je ook alles over zalm en de Italiaanse wintergroenten en in ‘de tip van de chef’ leer je de perfecte kotelet bereiden. In de wereldkeuken wordt deze keer de käsewähe (kaastaart) uit Zwitserland gemaakt

Verder alles wat je nodig hebt om een perfect kaasplankje te maken en te serveren, gaat de reis langs de mooiste meren van Italië en gaat La Cucina Italiana op bezoek bij Marco Argante en zijn bedrijf Pannacotta. Lekker zijn de warme dranken voor koude dagen, wat je al niet kan maken met specerijen, kruiden en fruit.

Weer een vol nummer met inspiratie voor veel Italiaanse maaltijden. Klik hier voor een voorproefje van het laatst verschenen nummer van La Cucina Italiana te bekijken.

www.cucinait.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.