Donna Hay Magazine 48

Donna Hay Magazine 48In Nederland ligt nu pas de ‘celebration issue’ oftewel het kerstnummer van Donna Hay Magazine in de winkel. Een beetje laat, maar nu kan je dan alvast ideeën opdoen voor kerst dit jaar of eerst voor de paasdagen met de feestelijke menu’s van Donna Hay.

In de rubriek elke dag makkelijk 3 manieren met gerookte zalm en sambal, in de rubriek fastfood feestelijk en lichte menu’s, zo snel dat je gewoon tijd overhoud. Verder een feestelijke Aziatisch menu en hoe je een ‘gingerbread house’ maakt.

In de kerst-special allerlei recepten voor een super kerst-buffet, desserts met vanille, lekkere dips en een aantal kerstmenu’s, zoals het klassieke menu, het familie menu, het koude menu en het moderne menu. Zelf geen menu maken? Dan neem je voor je gast-heer, -vrouw een lekker foodie-cadeautje mee gemaakt met een recept uit deze Donna Hay Magazine. Uiteraard is ook de Donna Hay stijlgids in kerstsfeer met hebbedingetjes voor de kerst.

Een feestelijk nummer, Donna Hay Magazine 48!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.