BBC GoodFood Maart 2010

BBC GoodFood Maart 2010Het briljante budget nummer van GoodFood magazine is uit met onder andere 50 manieren om de kosten omlaag te brengen en afval te verminderen.

Dit nummer van GoodFood is vol met lekkere lunchrecepten voor moederdag die de kinderen zelf kunnen bereiden en geven topkoks hun recept ‘zoals moeder het vroeger maakte’ prijs. Nieuw in deze GoodFood zijn de rubrieken ‘Gregg Wallace’s perfect puds’ en ‘grow to eat’. Gregg maakt dus elke maand zijn lekkerste taartjes en je leert hoe je je eigen groente kan kweken, hoe milieubewust ben je dan wel niet.

Ook de bekende chefs zijn weer van de partij in deze GoodFood. Zo maakt John Torode zijn eigen “afhaal-gerechten”, leert Gordon Ramsay je in zijn masterclass een praline parfait maken en Leanne Kitchen gaat aan de slag in de moderne vegetarische keuken.

Kortom weer een lekker nummer van BBC GoodFood wat ook nog eens bol staat van andere culinaire en interessante artikelen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)