Boodschappen Februari 2010

Boodschappen Februari 2010Take it slow … is het thema van deze Boodschappen, heerlijke gerechten voor uit de oven zoals een geroosterde gemarineerde rollade, riblapjes met mosterd en honing en Romeins rundvlees uit de oven. Verder kan je eens andere tosti’s maken dan de klassieke ham-kaas tosti met de tosti-recepten uit dit nummer. Ook brengt Boodschappen het zonnetje in huis met een viergangen menu die de zon op je bord tovert. De groeten komen deze keer uit Broekhuizenvoort en er wordt daar een rodekoolschotel met zuurvlees gemaakt. In lekker vers maakt Imke van 8 broccoli gefrituurd in een jasje.

Voor de wijnliefhebber proeft Boodschappen een mousserende wijn en maakt een bijpassend gerecht, ook zijn er, zoals altijd, een aantal budget-recepten in deze Boodschappen en staat de rubriek mooi groen helemaal vol ideeën voor valentijnsdag.

Kortom weer boordevol recepten en andere ideeën en tips in deze Boodschappen. Klik hier om te kijken waar je jouw gratis exemplaar van Boodschappen kan krijgen!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)