Jamie Magazine 8

Jamie Magazine 8Hartverwarmende recepten in dit nummer van Jamie Magazine met kommen vol zen, soepen om de winterblues te verdrijven. Een andere manier om de winterblues te verdrijven zijn het eten van de Britse dessert gerechten die in dit nummer staan.

Maak lekker gevulde broodtrommels voor de kinderen of gewoon voor jezelf met restjes van het avondeten, hoe bereid je de perfecte rijst, de lekkerste Britse kazen op een rij inclusief heerlijke recepten en recepten met wijn in de hoofdrol.

Jamie Oliver zelf maakt verder een reis naar Marrakech, Marokko om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe boek en komt terug met een super recept voor lamsvlees. Antonio Carluccio keert na 40 jaar terug naar Berlijn en zoekt leuke culinaire adressen en hij maakt heerlijke Duitse recepten. Lees ook over het Womad festival en neem een kijkje achter de schermen van de Good Food shows.

Kortom weer een heerlijk nummer met meer dan 100 recepten en heel veel ‘food’ informatie, een nummer met ‘food’ avonturen thuis en in het buitenland. Neem hieronder alvast een voorproefje van deze Jamie Magazine!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)