Lekker Leven 2/2010

Lekker Leven 2-2010Lekker Leven heeft deze keer als thema ‘goed voor mens en dier’. Zo gaat Lekker Leven achter de schermen bij Schlechte een boerenfamiliebedrijf en wordt er gekeken hoe het zit met de diervriendelijkheid van hun biggen en varkens.

Verder de allerlaatste winterrecepten met prei, bieten en appel. Hoe maak je stap-voor-stap de lekkerste cappuchino en wat neem je mee op een dagje dierentuin? Daarnaast, zoals altijd, lekkere en goedkope maaltijden voor doordeweeks en geeft kok Marco een workshop risotto maken.

Kortom weer genoeg idee├źn in deze Lekker Leven! Lekker Leven is het gratis magazine van Super de Boer. Klik hier om Lekker Leven online door te bladeren!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.