Foodies Februari 2010

Foodies Februari 2010Elke dag lekker met de 76 recepten die in dit februari-nummer van Foodies staan. Zo leer je de pure keuken van Japan kennen, worden de lekkerste broodjes voor in de lunchtrommel gemaakt en maak je desserts om je vingers bij af te likken.

Verder leer je stapsgewijs in de rubriek kookschool hoe je penne met saucijsballetjes en zoete knoedels met vanillesaus maakt. De klassieker van deze maand is de Waldorfsalade en lekker zijn de cupcake-recepten in deze Foodies. Daarnaast alle ingrediƫnten die nu in de februari-keuken horen te liggen gemaakt tot een heerlijk gerecht en een aantal lichte recepten zonder vlees, maar wel met vis.

Naast alle recepten gaat Foodies culishoppen in Maastricht, wordt Gerard Wollerich, chef-kok van restaurant Wollerich, aan de tand gevoeld over wat hij nu thuis eet en gaat Foodies mee met Wouter Klootwijk naar de visafslag. Uiteraard geeft Jeroen Vesters weer zijn tips & tricks, deze keer quenelles en proeft Foodies rookworsten.

Kortom er valt weer genoeg te lezen en te proeven met deze Foodies. Wil je alvast een voorproefje van dit nummer? Klik dan hier.

www.foodiesmagazine.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)