Elle Eten 1/2010

Elle Eten 1-2010Warm eten, recepten uit Afrika, maar ook vega voor groentjes en snelle en lichte recepten in deze Elle Eten.

Simon Hopkinson geeft een voorproefje uit zijn boek ‘De vegetarische optie’, of maak gerechten uit Nigeria, Senegal of Zuid-Afrika. Verder leer je stap-voor-stap kaassouflées en een zelfgebakken brood te maken en wordt ook Pascal Jalhay uitgebreid geïnterviewd.

Elle Eten gaat in de nieuwe serie ‘beloftes’ op zoek naar de driesterrenchefs van morgen, deze keer wordt Rogier van Dam van Boutiquehotel Posthoorn aan de tand gevoeld. Een andere nieuwe serie in Elle Eten is ‘uit de kast’ met een paar ‘kast-restanten’ maak je nog een lekker hapje. De culitrip in deze Elle Eten gaat richting Sjanghai en daar worden de lekkerste culinaire adressen ontdekt.

Dit, en meer, in Elle Eten wat bomvol staat met alles op culinair gebied.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.