delicious. Februari 2010

delicious. Februari 2010Delicious. heeft dit nummer als thema wintertrends, bij winter hoort natuurlijk een stamppot, Eke Mariën start vanaf dit nummer met een nieuwe serie ‘Hollandse pot’ en deze keer maakt hij de stamppotten met een paar andere ingrediënten lekkerder. Mr. Kitchen gaat op zoek naar het ultieme worst maken en samen met Slagerij de Wit uit Amsterdam wordt er in een mobiele rookkast een echt zelfgemaakte rookworst gemaakt.

Verder recepten met de onbekende delen van het varken, maakt Valli Little gerechten uit de Franse Périgord streek, maakt Bill Granger de lekkerste après-ski gerechten en maakt Jamie Oliver hartverwarmende gerechten voor een koude winterdag. Verder een voorproefje uit het kookboek Ciao Italia van Guy Mirabella en de zoetste en mooiste ‘couture’ cupcakes.

Naast alle recepten in deze delicious nemen redactrices Ernie en Merijn je mee naar multi-culi Amsterdam en shoppen bij de toko, Japanse, Marokkaanse en Turkse winkel. Ellen Dekkers, vinologe ontdekt weer een lekkere wijn en in de kookclub deze keer een kookclub uit Utrecht die zichzelf een budget stellen en toch heerlijke gerechten op tafel zetten. Als afsluiter zoals altijd in delicious. de column van Marjan Ippel met de laatste trends op foodie-gebied.

Kortom een nummer vol lees, eet en drinkplezier. Klik hier voor een voorproefje van delicious.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.