Iglo Vissticks

iglo vissticksEens in de zoveel tijd krijg ik soms zo enorme zin in Iglo Vissticks en dan bak ik er ook maar een paar voor bij de lunch want de rest is hier niet echt gek op vis. Voor mij zijn vissticks echt iets wat hoort bij vroeger. Als kind kregen mijn broertje en ik altijd vissticks bij de spinazie. Toen was het al wat als je vissticks kreeg, maar nu zijn de vissticks niet meer zo bijzonder, nu heb je vissticks met zalm, of grote vissticks met kabeljauw met spinazie of kabeljauw met tomaat-mozzarella. Daarnaast zijn er ook crispino’s, vis cuisine en meer, maar uiteindelijk blijft de oude vertrouwde Kapitein Iglo vissticks toch stiekum het lekkerst.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.