Cake Hartig & Zoet door Ilona Chovancova

Cake hartig en zoet Ilona Chovancova Cake bakken, altijd leuk om te doen en er kan best veel met cake, dat bewijst Ilona Chovancova met het boek ‘Cake Hartig & Zoet’. Dat cake naast zoet ook lekker kan zijn in een hartige variant zal uitwijzen na het bereiden van een recept uit dit boek.

Het boek start met weetjes, tips en handigheidjes, welk gerei heb je nodig, hoe moet je bakken, storten en bewaren en wat je over bloem moet weten. De recepten in het boek zijn in twee hoofdstukken verdeeld ‘hartige cakes’ en ‘zoete cakes’. Beide hoofdstukken starten elk met een basisrecept voor de cake en vervolgens krijg je verschillende varianten die soms best opmerkelijk zijn.

Van elk cake-recept staat een foto van het eindresultaat in het boek. De foto’s zijn gemaakt door Pierre Javelle. De lay-out van het boek doet wel denken aan een Donna Hay boek. Cake Hartig & Zoetig is een leuk boek als je eens een verrassende cake op tafel te zetten, sommige recepten zijn misschien best exotisch maar kunnen misschien wel best lekker zijn!

Titel: Cake Hartig & Zoet
Auteur: Ilona Chovancova
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789058977656
Winkelprijs: 16,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.