Tupperware Kookstudio

Tupperware KookstudioTupperware, het merk bestaat nog steeds en ook de Tupperware party’s worden nog steeds met veel enthousiasme gegeven door de Tupperware demonstratrices. Nieuw is dat je niet alleen meer hoeft te luisteren naar de uitleg van de demonstratrice over het Tupperware assortiment maar dat je ook zelf wat mag bereiden met uiteraard Tupperware producten, deze party heet dan ook de Tupperware kookstudio. In een uur tijd worden er wat gerechtjes gemaakt. Op deze party werd er zalm uit de oven gemaakt en een aardappel gratin. Terwijl dit in de oven stond werd er over de uitgestalde producten informatie gegeven. Fijn was dat de demonstratrice zelf aangaf dat er geen koopverplichting was, en dat je goed bij je zelf na moest gaan of je het echt nodig had. Sowieso merk je dat Tupperware wel kwalitatief goed is. Net als zo’n beetje 15 jaar geleden werd deze avond ook afgesloten met een cadeau voor de gastvrouw, voor haar gecreëerde omzet en een klein cadeautje voor de gasten en tja natuurlijk zat ik het dichtste bij de ‘omzet’ en ging ik ook nog eens naar huis met een Tupperware sleutelhanger.

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Tupperware Kookstudio”

  1. Ik heb een grote keukenla en twee vriezers vol met Tupperware en sommige bakjes zijn denk ik al 20/25 jaar oud. Niet goedkoop maar een aankoop voor het leven dus.En levenslang garantie:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.