River Café Klassiek Italiaans Kookboek

River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek Rose Gray Ruth RogersMeer dan 200 nieuwe recepten uit de keuken van ‘The River Café‘. In dit kookboek van ‘The River Café’ hebben Rose Gray en Ruth Rogers recepten uit de klassieke Italiaanse keuken gemaakt.

Om inspiratie op te doen voor The River Café hebben de dames in 22 jaar al heel wat bezoekjes aan Italië gebracht en daar het dagelijkse leven van de Italianen gevoeld, hun liefde voor eten, verse producten en traditionele gerechten. Het boek bevat verhalen over de producten, foto’s van het land, van de mensen en hun producten en van veel gerechten en uiteraard de bijbehorende recepten.

Het boek is ingedeeld in de hoofdstukken ‘soep’, ‘pasta en gnocchi’, ‘risotto en polenta’, ‘brood en pizza’, ‘vis’, ‘vlees’, ‘gevogelte en vis’, ‘groenten en salades’, ‘sorbet en ijs’, ‘gebak’ en ‘sauzen en bouillons’. Veel van de recepten wordt vooraf gegaan door een korte inleiding over het gerecht, de streek en hoe Rose Gray en Ruth Rogers het in Italië beleefden.

The River Café klassiek kookboek is een kookboek voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. De recepten in het boek zijn niet al te moeilijk, iedereen kan wel iets van zijn of haar niveau vinden of wat hij of zij lekker vind. Kortom een mooie aanvulling in de reeks kookboeken die The River Café reeds eerder heeft uitgegeven.

Titel: River Café Klassiek Italiaans Kookboek
Auteur: Rose Gray & Ruth Rogers
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789021546735
Winkelprijs: 39,95

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)